• Barkácsáru, lakáskiegészítők, bútoralkatrészek

  Barkácsáru, lakáskiegészítők, bútoralkatrészek

 • Egyedi konyhabútorok

  Egyedi konyhabútorok

 • Több mint 170 féle munkalap

  Több mint 170 féle munkalap

 • Lapszabászat korszerű gépekkel

  Lapszabászat korszerű gépekkel

Bútor,Parketta,Lapszabászat,Barkács

Bemutatkozunk


Tisztelt Látogató!

 

Engedje meg, hogy röviden bemutassam vállalkozásunkat.

Vállalkozásunk kezdete 1999-re tehető, amikor hagyományosnak mondható Robland körfűrészgépen megkezdtük laminált lapok méretre vágását. Ezzel a tevékenységgel hozzájárultunk a saját gyártású bútorok gyorsabb, minőségibb, olcsóbb előállításához. Természetesen azóta is kiszolgálunk lakossági és más asztalosipari vállalkozásokat is.

Bútorvasalatok nehézkes beszerzése miatt szerelvényforgalmazásba kezdtünk 2005-ben, a Vilmos-parkban egy bérelt 25 m2 -es üzletben. Itt kezdtük meg az akkor felfutóban lévő 3D-s MDF ajtók forgalmazását. Ezt a termékkört azóta is forgalmazzuk hagyományos és megfrissült marásmintákkal, színekkel.

2007-ben az Erzsébet Királyné útra költöztünk már egy nagyobb alapterületű, szintén bérelt helyiségbe, ahol a termékkört kibővítettük, pl.: csavaráru, barkácslécek, nyílászáró alkatrészek, tömítőanyagok, mosogatók, karnisok, elektromos kéziszerszámok...

2011-ben újabb költözés egy komfortosabb üzletbe, ahol már lehetőségünk nyílt egy bemutatóterem létrehozására is. Ezzel a lépéssel megteremtettük a bútoripari alapanyagok széles skálájának bemutatását, és egyben tovább bővítettük az üzlet termékkörét is.

Az idők folyamán egyre  több nemzetközi és hazai szerelvénygyártóval, kereskedővel kerültünk kapcsolatba, ami a vásárlóink még jobb kiszolgálását eredményezte.

2014-ben lapszabászatunk korszerűsítésébe és építkezésbe fogtunk, új üzemünk a Soproni úton található meg. Lapszabászatunkat sikerült a mai kor legkorszerűbb számítógépvezérlésű gépeivel felszerelni és a minőségi laminált lap megmunkálás tovább fejlődhetett.

Fejlesztéseinkkel továbbra is arra törekszünk, hogy ügyfeleinket minőségi, megfizethető árú termékkörrel és a lehető leggyorsabban kiszolgáljuk.Burus Gáborné

cégvezető